Vi kender alle sammen til nøglesnore, keyhangers eller lanyards, som de også kaldes. Mange store virksomheder bruger dem, men de er også blevet mere udbredt iblandt mindre firmaer. Du udstyrder deres medarbejdere med en nøglesnor, keyhanger eller lanyard, og det med god grund. Faktum er, at en nøglesnor, keyhanger eller lanyards er en genstand, som kan have en stor reklameværdi. Hos Badge Design kan du bestille en lang række nøglesnore, som kan bruges til IDkort, visitkort, nøgler, mobilholder og meget mere. Man kan vælge mellem forskellige måder at få trykt sit logo, silketryk, offsettryk, sublimations tryk samt vævet. Der kan også vælges forskellige slags kroge og/eller sikkerhedsspænde.

Badge Design leverer nøglesnore, keyhangers og nøglesnore i forskellige materialer som fx polyester, nylon eller kork. Hvis du ejer et firma eller står for anskaffelsen af nøglesnore til firmaets medarbejdere, så er Badge Design det oplagte valg. Hos os kan du bestille netop det design, du har tænkt dig at anvende. Det kan være firmaets logo eller logoet på et bestemt produkt, I ønsker at promovere som en del af en større reklamekampagne.

Nøglesnore, keyhangers og lanyards, som støtter dit brand

Som allerede sagt kan nøglesnore vise sig at være den helt rigtige måde at promovere dit firma eller produkt på. Mange af vores erhvervskunder har valgt at anvende denne form for reklameartikel ved selskabelige arrangementer eller som en give-away på messer. På den måde sørger de for, at deres firma bliver husket og får den omtale, de ønsker. Hos Badge Design er vi altid klare til at hjælpe dig bestille og designe de lanyards, du står og mangler.

Hos Badge Design er vi kendt for at gå den ekstra mil for vores kunder, så de får leveret deres varer til tiden. For os er din ordre mere end bare en tilfældig handel. Vi lægger mange kræfter i at servicere vores kunder bedst muligt. Vi går i dialog med vores erhvervs- og privatkunder, fordi vi tror på, at god service og kommunikation er nøglen til, at vores kunder får den service, de har krav på. 

Kontakt venligst Badge Design i dag på tlf.:+45 96671017 og få flere tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@badge-design.dk

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til butikken