Har din forening eller dit firma arrangeret en sportskonkurrence? Nu er du på udkig efter nogle medaljer med eget logo, som kan være prikken over i’et ved afslutningsceremonien.

Så er du kommet til det rette sted. Hos Badge Design tilbyder vi et bredt udvalg af medaljer, der egner sig til alle tænkelige sportskonkurrencer. Du kan altid bestille specialfremstillede medaljer i metal her på hjemmesiden eller direkte hos os.

Badge Design er et firma, der leverer emblemer, badges, pins i metal, trykte og vævede labels og etiketter, broderede mærker samt nøglebånd. Desuden leverer vi reklameartikler som caps, krus og glas, kuglepenne, nøglesnore, nøglesnore, navneskilte, golf artikler og USB sticks.

Hvis vi imod forventning ikke har den reklameartikel, som du leder efter, så kan du altid henvende dig til os. Du kan også sende os en forespørgsel. Vi er ret sikre på, at vi kan finde det produkt, du søger, hos en af vores mange pålidelige leverandører.

Bestil flotte medaljer hos Badge Design

Hos Badge Design tilbyder vi medaljer i specialdesign med motiver efter eget valg. Der er tale om nogle smukke produkter, der skildrer dit logo, sportsgrene eller det design, du har tænkt dig at anvende.

Derudover har du mulighed for at vælge en bestemt indgravering på bagsiden. Dette kan være din forenings eller dit firmas slogan eller noget andet, der har forbindelse til den pågældende sportskonkurrence.

Det smarte ved at bestille medaljer direkte hos os er, at vi hjælper med design på enten den ene side eller begge sider. Du kan bestille det antal, som du har brug for eksempelvis guld, sølv og bronze. De bliver leveret med et langt bånd med eller uden tryk, alt efter hvad du ønsker. Vi leverer i løbet af få uger på din adresse.

Kontakt venligst Badge Design i dag på tlf.:+45 96671017 og få flere tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@badge-design.dk

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til butikken