Skal dit firma til messe? Har du eller din virksomhed planlagt et vigtigt arrangement? Logokuglepenne eller kuglepenne med logo og tryk er en klassisk og udbredt måde at markedsføre dit firma på. Der er tale om skriveredskaber, som bliver brugt i mange forskellige sammenhænge.

Hos Badge Design kan du bestille netop de kuglepenne med logo og tryk, som kan være med til at øge dit firmas eksponering og synlighed. Dette kan have stor reklameværdi for dit firma og dermed støtte dit brand.

Badge Design tilbyder et stort udvalg af kuglepenne med logo og tryk. Vi leverer salgsfremmende kuglepenne, som dit firma kan bruge som giveaway ved events, messer og konferencer.

Nogle af vores erhvervskunder bruger deres kuglepenne med logo og tryk som visitkort. De har valgt at trykke deres logo på den ene side og navn, telefonnummer og e-mailadresse på den anden. På den måde tjener deres logokuglepenne som reklameartikler, der minder deres kunder om firmaet og dets kontaktoplysninger.

Bestil kuglepenne med logo og tryk hos Badge Design

Gevinsten ved at forære logokuglepenne væk ved messer, andre arrangementer samt til potentielle kunder er, at de vil huske dit firma. Derfor har den slags kuglepenne en salgsfremmende effekt længe efter arrangementet blev afholdt.

Hos Badge Design kan du altid bestille logokuglepenne, der passer godt til din grafiske profil og dermed understøtter dit brand. Der er selvfølgelig nogle overvejelser, du skal gøre dig med hensyn til prisen, designet og materialet, inden du bestiller dine kuglepenne hos os. Men det er også noget, vi kan være behjælpelige med. Vi kan guide dig gennem hele processen.

Hos Badge Design sørger vi altid for, at det grafiske indtryk skiller sig ud fra mængden og fanger øjet. I fællesskab kan vi finde en løsning, der sikrer et flot design, der stemmer overens med dit brand. Vi anbefaler, at du i forvejen gør dig nogle tanker i forbindelse med de logokuglepenne, du har tænkt at bestille hos os. Det er vigtigt, at du investerer i kvalitet og design, fordi dine logokuglepenne skal præsentere din virksomhed og signalere, hvad virksomheden står for.

Kontakt venligst Badge Design i dag på tlf.:+45 96671017 og få flere tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@badge-design.dk

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til butikken