Er du medlem af en forening eller en loge? Mangler I navneskilte, vimpler, klubvimpler, stofmærker, pins eller emblemer i metal eller guld? Hos Badge Design kan du bestille de emblemer, som identificerer jeres forening, loge eller firma. Vi har specialiseret os i at designe og levere emblemer til forskellige formål.

Badge Design er importør og forhandler af emblemer, badges, pins i metal, trykte og vævede labels og etiketter, broderede mærker samt nøglesnore. Desuden leverer vi reklameartikler som caps, krus og glas, kuglepenne, nøglesnore, navneskilte, golf artikler og USB sticks. Den service, vi yder vores erhvervs- og privatkunder, har stor betydning for os. Vi lægger mange kræfter i at sørge for, at vores kunder altid er tilfredse med kvaliteten af vores produkter og den service, de får hos os.

Bestil smukke emblemer med digitaltryk hos Badge Design

Et emblem med digitaltryk er endnu en valgmulighed, du har hos os. Et sådant emblem er den mest økonomiske og hurtigste løsning, hvis emblemet skal have dit eget logo eller motiv. Det gør sig især gældende, når ens logo ikke egner sig til prægning, da farverne her er adskilt af en ophøjet metalvæg. Hvis logo eller baggrund har farveforløb, er digitaltryk den bedste løsning. Hos Badge Design får du rådgivning med hensyn til dine ønsker og valgmuligheder.

Når du henvender dig til os, er vi klar til at hjælpe dig med de udfordringer, der kan være forbundet med at producere et emblem af høj kvalitet. Hos os kan du altid finde en løsning, der lever op til dine forventninger uden at det overskrider dit budget. Hos os har du stor frihed med hensyn til design og størrelse. Du skal bare sende et billede af logoet eller motivet til os. Vi har en leveringstid på 3-5 uger. Vi leverer altid til den aftalte tid. Metalfarven kan være, nikkel, guld, messing, kobber med flere.

Kontakt venligst Badge Design i dag på tlf.:+45 96671017 og få flere tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@badge-design.dk

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til butikken