Coins med logo – Søger du et firma, der kan levere coins til særlig uddeling? Så er det godt, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Hos Badge Design kan du bestille coins. Vi tilbyder coins, som bliver præget i metal. Hvis du ønsker det, kan vi efterfølgende ilægge farve, så dine coins også har de farver, der matcher det motiv eller design, du kunne tænke dig. Her på hjemmesiden kan du finde nogle af de mange valgmuligheder, vi tilbyder vores erhvervs- og privatkunder.

Køb coins med logo hos Badge Design

Badge Design er importør og forhandler af coins, emblemer, badges, pins i metal, trykte og vævede labels og etiketter, broderede mærker samt nøglebånd. Desuden leverer vi reklameartikler som caps, krus og glas, kuglepenne, nøglesnore, navneskilte, golf artikler og USB sticks.

Vi gør os umage for at yde dig og din virksomhed den service, du forventer, når du har lagt en bestilling hos os. Leveringstiden på din ordre afhænger selvfølgelig af, hvad det er for en vare, du har bestilt og leveringsadressen. Men du kan være sikker på, at vi arbejder på højtryk, så du får dine varer leveret til den aftalte tid.

Kontakt venligst Badge Design i dag på tlf.:+45 96671017 og få flere tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@badge-design.dk

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til butikken