Badge og pins bliver brugt i mange sammenhænge som fx til gaver og præmier. Ved specielle events og møder kan man med fordel anvende dem til at promovere ens firma eller et bestemt produkt. Måske ejer du et firma eller står for at skulle skaffe et bestemt antal badge og pins i metal til dine medarbejdere, kunder eller mødedeltagere. Hos Badge Design finder du et stort udvalg af badge og pins, som kan indgå i din reklamekampagne eller selskabelige events.

Badge Design er stor importør og forhandler af emblemer, badge og pins i metal. I tidens løb har vi hjulpet vores erhvervskunder til at vælge eller designe emblemer, som har haft stor reklameværdi for dem. Vores kunder har ikke bare været tilfredse med de produkter, vi leverer. De anbefaler os til andre potentielle kunder, fordi vi gør os umage for at levere til tiden og fordi vores produkter altid lever op til de forventninger, vores kunder har til dem.

Badge og pins i metal har stor reklameværdi

Metalemblemer i det hele taget har stor reklameværdi. Så hvis du har tænkt dig at inkludere brugen af emblemer i en bestemt kampagne, har du valgt en strategi, som i langt de fleste tilfælde har vist sig være meget effektiv. Det giver stor eksponering, når et firma promoverer dets værdier og aktiviteter ved at lade emblemer være en del af en målrettet marketingstrategi. Hos Badge Design kan vi altid selv designe de emblemer og logoer, du efterspørger. Det vi pt. ikke har på lager, kan vi skaffe i god tid, så dit event eller din kampagne bliver en stor succes.

Badge Design tilbyder også andre typer reklameartikler som caps, krus og glas, kuglepenne, nøglesnore, navneskilte, golf artikler og USB sticks. Det drejer sig om produkter, som i den grad kan synliggøre dit firma eller det produkt, du gerne vil promovere. Vores kunder kan fortælle om de mange gode oplevelser, de har haft med os. Vi leverer altid til tiden og vores produkter har den høje kvalitet, der kendetegner os som leverandør af badges og nøglebånd i alle afskygninger.

Kontakt venligst Badge Design i dag på tlf.:+45 96671017 og få flere tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@badge-design.dk

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til butikken